fbpx Njësi shërbimi 0811 | MANGALEM 21

Njësi shërbimi 0811

138,000 €

Njësi shërbimi, me sipërfaqe 71.8 m2  dhe bodrum me sipërfaqe 108.8 shumë e përshtatshme për të zhvilluar çdo lloj aktiviteti. Orientimi i saj i dyfishtë, çarjet e mëdha, afërsia që ka me rrugën unazore, e bëjnë atë një njësi të shkëlqyer, e cila përshkohet nga drita natyrale dhe ajri i pastër. Tualeti është i pozicionuar në pjesën fundore të tij, duke lënë pjesën funksionale të dyqanit një hapësirë të pastër pa ndërprerje. Dera kryesore e dyqanit ka akses në pedonalen e vogël që kalon përpara tij, në të njejtën faqe ku është dhe hyrja kryesore e objektit, duke i dhënë nje vlerë të shtuar kësaj njësie.

 

Njësi: 
Njësi shërbimi
Shkalla: 
8
Kati: 
1
Orientimi: 
Veri
Perëndim
Sip.: 
180.6m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2