fbpx Njësi shërbimi 0825 | MANGALEM 21

Njësi shërbimi 0825

62,000 €

Njësi shërbimi, me sipërfaqe 53.1 m2. Ajo shtrihet në 2 kate, ku dyqanit sipër në katin përdhe, me anë të një shkalle të brendshme i shërben një hapësirë depo në katin -1, me po të njejtën sipërfaqe, me dritë dhe ajrim natyral, duke i dhënë mundësinë disa lloj bizneseve të zhvillohen në këtë ambient tregtar.

Njësi: 
Njësi shërbimi
Shkalla: 
8
Kati: 
2
Orientimi: 
Jug
Perëndim
Sip.: 
53.1m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2