fbpx Apartamenti 0834 | MANGALEM 21

Apartamenti 0834

73,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 95.8 m2, me orientim të dyfishtë, llozha e të cilit shikon nga rruga unazore e kompleksit, me fushëpamje të papenguar nga ndërtime të tjera. Dy dritaret e ambientit të ditës dhe ato të dhomave të gjumit orientohen nga Lindja. Hyrja për në apartament përvijohet nga një korridor gjatësor i cili përmbledh dyert e dy dhomave të gjumit në të djathtë dhe tualetin në të majtë, duke siguruar një ndarje shumë të mirë të zonës së ditës me atë të natës. Salloni ka formë të rregullt dhe përmasa të medha duke siguruar mbi 30 m2 vetëm për ambientin e ditës.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
8
Kati: 
3
Orientimi: 
Veri
Lindje
Sip.: 
95.8m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2