fbpx Depo në shitje në Tiranë - Bodrum 09010 | MANGALEM 21

Bodrum 09010

7,000 €

Depo e pozicionuar në katin e parë të objektit, aty ku ndodhet dhe hyrja e tij. Depo e cila bën pjesë në një grup deposh që lidhen me njëra-tjetrën nga një korridor i dedikuar, në të cilat familjet mund të magazinojnë sendet e tyre, që nuk kanë përdorim frekuent në apartament. Shumë të përshtatshme për apartamente racionale, ku hapësira brenda është shumë e çmuar.

Depo në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 9 Kati 1
Njësi: 
Depo
Shkalla: 
9
Kati: 
1
Sip.: 
14.8m2

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2