fbpx Dyqan në shitje në Tiranë - Njësi shërbimi 0911 | MANGALEM 21

Njësi shërbimi 0911

70,000 €

Njësi shërbimi, me sipërfaqe 60.4 m2 shumë e përshtatshme për të zhvilluar çdo lloj aktiviteti. Me pozicionimin në pedonalen sekondare të kompleksit, ngjitur me hyrjen e objektit, kjo njësi favorizohet së tepërmi nga flukset e lëvizjes së banorëve. Planimetria e saj, e shtrirë në formë L dhe me shumë fasada, të jep mundësinë për të organizuar biznesin tuaj në dy ambiente të veçanta që komunikojnë mjaft mirë me njëri-tjetrin.

Dyqan në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 9 Kati 1
Njësi: 
Dyqan
Shkalla: 
9
Kati: 
1
Orientimi: 
Veri
Sip.: 
60.4m2

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2