fbpx Njësi Shërbimi në shitje në Tiranë - Njësi shërbimi 0913 | MANGALEM 21

Njësi shërbimi 0913

72,000 €
Njësi: 
Njësi Shërbimi
Shkalla: 
9
Kati: 
1
Orientimi: 
Veri
Perëndim
Sip.: 
59.5m2
 • Lartesia e katit 2.95 m
 • Planimetri e rregullt
 • 1 tualet
 • Ambiente te gjelberuara, lulishte
 • Aspirim i dedikuar
 • Fasade e termoizoluar.
 • Vetrata profil alumin termik. Termo dhe zeizoluese
 • Tuba furnizimi me uje multistrat
 • Boje minerale pa kimikate, Keim
 • Hidroizolim tarrace me materiale gjermane, Alwitra
 • Hidroizolim nentoke me materiale gjermane, Dorken
 • Hidroizolim tualete dhe llozha me materiale gjermane, Ardex
 • Dyer te brendshme gjermane, Lebo
 • Pllaka porcelani ne tualet
 • Kontruksioni per termete deri 10 balle
 • Kreditim deri 100%
Njësi Shërbimi në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 9 Kati 1

Çfarë po prisni?
Shtëpia juaj e ëndrrave ndodhet këtu!

Rezervo një takim me agjentët tanë për asistencë profesionale si dhe për të parë nga afër projektet tona!

Telefono Tani Whatsapp Online Chat

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2022

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
800 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2