fbpx Bodrum 09006 | MANGALEM 21

Bodrum 09006

6,000 €

Depo e pozicionuar në katin e parë të objektit, aty ku ndodhet dhe hyrja e tij. Depo e cila bën pjesë në një grup deposh që lidhen me njëra-tjetrën nga një korridor i dedikuar, në të cilat familjet mund të magazinojnë sendet e tyre, që nuk kanë përdorim frekuent në apartament. Shumë të përshtatshme për apartamente racionale, ku hapësira brenda është shumë e çmuar.

Njësi: 
Depo
Shkalla: 
9
Kati: 
1
Sip.: 
13.7m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2