fbpx Apartamenti 0921 | MANGALEM 21

Apartamenti 0921

33,000 €

Apartament garsoniere, me sipërfaqe 43.2 m2, me orientim nga Veri-Lindja. Hyrja e apartamentit me korridorin e vogël shërben si ndarje mes zonës së ditës dhe asaj të natës. Dhoma e gjumit ndodhet në të djathtë, e pa ndarë nga pjesa tjetër e banesës. Ndërsa këndi i gatimit dhe i ndejtjes pozicionohet në krahun tjetër, me tualetin e bollshëm. Shtrirja gjatësore në fasadë, pa shumë thellësi, çarjet e shumta dhe të mëdha dhe sipërfaqja racionale, e bëjnë këtë apartament shumë të përshtatshëm për shumë klientë.

Njësi: 
Garsoniere
Shkalla: 
9
Kati: 
2
Orientimi: 
Veri
Lindje
Sip.: 
43.2m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2