fbpx Apartamenti 0924 | MANGALEM 21

Apartamenti 0924

56,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 73.8 m2, me orientim nga Jugu. Hyrja në apartament realizohet nëpërmjet një korridori të vogël, ku në të majtë të tij ndodhet tualeti dhe dhoma e gjumit, e cila komunikon me llozhën e apartamentit. Në këtë mënyrë zona e ditës mbetet një hapësirë e bollshme dhe e rregullt, me dy dritare plot dritë.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
9
Kati: 
2
Orientimi: 
Jug
Sip.: 
73.8m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2