fbpx Apartamenti 0925 | MANGALEM 21

Apartamenti 0925

42,000 €

Apartament 1+1, me sipërfaqe 55.8 m2, me orientim nga Jugu dhe Perëndimi. Hyrja në apartament realizohet nëpërmjet një korridori të vogël, ku në të majtë të tij është tualeti. Zona e ditës ka sipërfaqe të bollshme, me dy dritare të mëdha të orientura nga Jug-Perëndimi për sa më shumë dritë dhe ajër. Në vijim të saj ndodhet dhoma e gjumit me dy dritare të orientuara në Jug dhe Perëndim. Orientimi i dyfishtë dhe sipërfaqja racionaliste e bëjnë shumë të preferuar këtë apartament.

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
9
Kati: 
2
Orientimi: 
Jug
Perëndim
Sip.: 
55.8m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2