fbpx Apartamenti 0926 | MANGALEM 21

Apartamenti 0926

49,000 €

Apartament 1+1, me sipërfaqe 63.7 m2, me orientim nga Veriu dhe Perëndimi. Hyrja për në apartament realizohet nëpërmjet zonës së ditës, e cila shtrihet në formë L, për t’i dhënë gatimit dhe ngrënies një seksion dhe ndejtjes një seksion më vete. Kjo zonë ka tre dritare me dy orientime të ndryshme, duke bërë që drita dhe ajri i pastër të mos mungojnë në apartament. Në dy krahët e zonës së ditës shtrihen dhoma e gjumit dhe tualeti me dritare.

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
9
Kati: 
2
Orientimi: 
Veri
Perëndim
Sip.: 
63.7m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2