fbpx Apartament 1+1 në shitje në Tiranë - Apartamenti 0937 | MANGALEM 21

Apartamenti 0937

62,000 €

Apartament 1+1, me sipërfaqe 78.0 m2, me orientim nga Veriu. Hyrja e apartamentit të fton në zonën e ditës e cila ka formë krejtësisht të rregullt dhe sipërfaqe të bollshme. Ambient i cili komunikon me llozhën e madhe sa dy hapa kolonash. Në të djathtë janë pozicionuar dhoma e gjumit dhe tualeti i apartamentit.

 

Apartament 1+1 në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 9 Kati 3
Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
9
Kati: 
3
Orientimi: 
Veri
Sip.: 
78.0m2

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2