fbpx Apartamenti 0936 | MANGALEM 21

Apartamenti 0936

69,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 90.2 m2, me orientim nga Veriu dhe Perëndimi. Në hyrje të apartamentit, në të majtë ndodhet tualeti kryesor, pastaj kalohet në zonën e ditës, ku llozha me planin e saj formëson këndin e ndejtjes disi më vete dhe atë të gatimit dhe ngrënies në krahun tjetër. Zona e natës e ndarë qartë nga pjesa tjetër lidhet nëpërmjet një korridori të vogël, i cili të ndan në dhomën e fëmijëve dhe atë matrimoniale me tualetin e dedikuar.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
9
Kati: 
3
Orientimi: 
Veri
Perëndim
Sip.: 
90.2m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2