fbpx Apartamenti 0981 | MANGALEM 21

Apartamenti 0981

69,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 90.5 m2, me orientim nga Veriu dhe Lindja. Hyrja e apartamentit të fton në korridorin e tij, ku në të majtë është dera e tualetit, në vazhdim ndodhet këndi i gatimit, ambient krejtësisht më vete, dhe pjesa tjetër e zonës së ditës e cila komunikon me llozhën e bollshme me dy hapa kolonash. Në të dy krahët e zonës së ditës shtrihen dhomat e gjumit, ajo matrimoniale me dritare nga Veriu dhe ajo e fëmijëve me dritare nga Lindja. Llozha kalon në cep të apartamentit duke optimizuar sipërfaqet e ambienteve të tjera.

 

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
9
Kati: 
8
Orientimi: 
Veri
Lindje
Sip.: 
90.5m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2