fbpx Parkim në shitje në Tiranë - Parkimi 10044-1 | MANGALEM 21

Parkimi 10044-1

7,500 €
Njësi: 
Parkim
Shkalla: 
Parkime Jashtë F. 4
Kati: 
2
Sip.: 
21.9m2

Parkim i hapur për një automjet, i pozicionuar buzë rrugës unazore. Ofron komoditet në përdorim pasi ndodhet në hyrje të kompleksit, dhe mënyra e parkimit pingul me rrugen sjell lehtësi maksimale në përditshmëri.

Parkim në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla Parkime Jashtë F. 4 Kati 2

Çfarë po prisni?
Shtëpia juaj e ëndrrave ndodhet këtu!

Rezervo një takim me agjentët tanë për asistencë profesionale si dhe për të parë nga afër projektet tona!

Telefono Tani Whatsapp Online Chat

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2021

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2