Parkimi 10042

10,000 €

Parkim i hapur për 2 automjete, i pozicionuar buzë rrugës unazore. Ideal për një familje që disponon më shumë se një automjet. Mënyra e parkimit është pingul me rrugën, duke ofruar komoditet dhe siguri për lëvizjen e automjeteve.

Njësi: 
Parkim
Shkalla: 
Parkime Jashtë F. 4
Kati: 
2
Sip.: 
43.7m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2