fbpx Parkimi 10065 | MANGALEM 21

Parkimi 10065

7,000 €

Parkim i hapur për një automjet, i pozicionuar buzë rrugës unazore. Ofron komoditet në përdorim pasi ndodhet në hyrje të kompleksit, dhe mënyra e parkimit pingul me rrugen sjell lehtësi maksimale në përditshmëri.

Njësi: 
Parkim
Shkalla: 
Parkime Jashtë F. 4
Kati: 
2
Sip.: 
21.9m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2