fbpx Depo 0116 | MANGALEM 21

Depo 0116

6,000 €
Depo, e pozicionuar poshte shkalles ne katin e pare te objektit. Rampa e shkalles i mbivendoset nga siper, duke e kufizuar disi ne lartesi sa me shume ne thellesi te njesise te futemi, por e konturon me se miri duke e bere nje depo te paster dhe te sigurte.
Njësi: 
Depo
Shkalla: 
1
Kati: 
1
Sip.: 
13.4m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2