Parkimi 010

13,000 €
Mangalem 21 ofron parkim nëntokësor i cili përmbush nevojat e masterplanit. Objektet e para kanë në dispozicion një hapësirë parkimi, e cila ka në total 42 poste parkimi. Çdo post ka hapësirën e tij autonome dhe ka sipërfaqe optimale për hapësirën e planifikuar për parkim. Ambienti ofron sinjalistikën e nevojshme, ajrimin natyral dhe një siguri maksimale.
Njësi: 
Parkim
Shkalla: 
1
Kati: 
-1
Sip.: 
27.3m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2