Parkimi 034

15,000 €

Mangalem 21 ofron parkim nëntokësor i cili përmbush nevojat e masterplanit.  Objektet e para kanë në dispozicion një hapësirë parkimi, e cila ka në total 42 poste parkimi.  Çdo post ka hapësirën e tij autonome dhe ka sipërfaqe optimale për hapësirën e planifikuar për parkim.
Ambienti ofron sinjalistikën e nevojshme, ajrimin natyral dhe një siguri maksimale.  

Njësi: 
Parkim
Shkalla: 
1
Kati: 
-1
Sip.: 
30.1m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2