Apartamenti 1021

39,000 €

Apartament garsoniere, me sipërfaqe 53.3 m2, me orientim nga Veri-Lindja. Hyrja e apartamentit realizohet nëpërmjet një korridori të vogël, në të cilin ndodhet dhe tualeti. Këndi i ndejtjes qëndron disi më i veçuar në të djathtë, dhe më pas, në krahun e majtë vijnë njëra pas tjetrës këndi i gatimit e ngrënies, dhe ambienti i fjetjes pa ndarje të veçantë nga pjesa tjetër. Shtrirja gjatësore në fasadë, çarjet e shumta dhe të mëdha, sipërfaqja racionale me kosto të ulët, e bëjnë këtë apartament shumë të përshtatshëm për shumë klientë.

Njësi: 
Garsoniere
Shkalla: 
10
Kati: 
2
Orientimi: 
Veri
Lindje
Sip.: 
53.3m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2