Apartamenti 1024

52,000 €

Apartament 1+1, me sipërfaqe 72.4 m2, me orientim nga Jugu. Hyrja në apartament realizohet nëpërmjet një korridori të vogël, ku në të majtë të tij ndodhet tualeti dhe dhoma e gjumit, e cila komunikon me llozhën e apartamentit. Në këtë mënyrë, zona e ditës mbetet një hapësirë e bollshme dhe e rregullt, me dy dritare plot dritë.

 

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
10
Kati: 
2
Orientimi: 
Jug
Sip.: 
72.4m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2