Apartamenti 1026

70,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 96.2 m2, me orientim nga Veriu dhe Perëndimi. Hyrja për në apartament realizohet nëpërmjet një korridori të vogel ku përballë ka tualetin me dritare. Në vijim, në krahun e djathtë gjendet dhoma e fëmijëve dhe llozha e apartamentit. Këndit të gatimit i është rezervuar një sipërfaqe optimale, ku mes saj dhe këndit të ndejtjes ndodhet dera e dhomës matrimoniale me sipërfaqe tejet të bollshme.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
10
Kati: 
2
Orientimi: 
Veri
Perëndim
Sip.: 
96.2m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2