Apartamenti 1044

52,000 €

Apartament 1+1, me sipërfaqe 70.8 m2, me orientim nga Jugu dhe Perëndimi. Hyrja në apartament realizohet nëpërmjet një korridori të vogël, ku në të majtë të tij ndodhet tualeti. Zona e ditës ka sipërfaqe të bollshme, me dy dritare të mëdha të orintura nga Jug-Perëndimi për sa më shumë dritë dhe ajër. Në vijim të saj ndodhet dhoma e gjumit me dy orientime, dritaren nga Perëndimi dhe derën e llozhës nga Jugu.

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
10
Kati: 
4
Orientimi: 
Jug
Perëndim
Sip.: 
70.8m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2