Apartamenti 1085

45,000 €

Apartament 1+1, me sipërfaqe 61.1 m2, me orientim nga Perëndimi. Hyrja e apartamentit të fton në ambientin e ditës. Në të djathtë ndodhet tualeti dhe në vazhdim dhoma e gjumit. Llozha komunikon me ambientin e ditës, duke i rezervuar tavolinës së ngrënies një kënd më vete.

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
10
Kati: 
8
Orientimi: 
Perëndim
Sip.: 
61.1m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2