Apartamenti 1097

70,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 97.2 m2, me orientim nga Veri-Lindja. Hyrja e apartamentit të fton në një hapësirë e cila të shpërndan mjaft mirë në korridorin e zonës së natës, ku ndodhen dhoma e fëmijëve, tualeti kryesor dhe dhoma matrimoniale me tualetin e dedikuar. Zona e ditës ndahet mjaft mirë funksionalisht me këndin e gatimt në njërën anë, dhe atë të ndejtjes dhe ngrënies në krahun tjetër. Llozha shtrihet në fasadë në mënyrë gjatësore, sa dy hapa kolonash dhe komunikon nëpërmjet ambientit të ditës.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
10
Kati: 
9
Orientimi: 
Veri
Lindje
Sip.: 
97.2m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2