Apartamenti 1112

68,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 95.5 m2, me orientim nga Veriu dhe Lindja. Pas hyrjes në apartament në të djathtë është pozicionuar tualeti. Një dhomë e vogël, pa dritare është në vijim të tij. Ky ambient mund të shërbejë mjaft mirë si depo, por dhe mund të përshtatet për fjetje. Salloni është i bollshëm në sipërfaqe, merr dritë nga tre dritare të vendosura në krye të tij, në 2 orinetime. Dhoma e gjumit ka akses direkt në llozhën e apartamentit.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
11
Kati: 
1
Orientimi: 
Veri
Lindje
Sip.: 
95.5m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2