Apartamenti 1122

58,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 79.2 m2, me orientim nga Veriu dhe Lindja. Pas hyrjes në apartament, në të majtë, është pozicionuar tualeti. Një dhomë e vogël fëmijësh ndodhet përballë tij. Salloni i rregullt në sipërfaqe, merr dritë nga një dritate në Lindje dhe nga llozha e vendosur në Veri të apartamentit. Dhoma e matrimoniale qëndron në mes, me dritare nga Lindja.

 

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
11
Kati: 
2
Orientimi: 
Veri
Lindje
Sip.: 
79.7m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2