Apartamenti 1156

66,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 90.0 m2, me orientim nga Veriu dhe Perëndimi. Hyrja në apartament realizohet nëpërmjet një korridori gjatësor, ku në mes dhe në fund të tij, në krahun e majtë, ndodhen tualeti dhe dhoma matrimoniale. Salloni me formë kuadratike të rregullt komunikon me llozhën e apartamentit. Në Perëndim pozicionohet dhoma e gjumit e fëmijëve.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
11
Kati: 
5
Orientimi: 
Veri
Perëndim
Sip.: 
90.0m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2