Parkimi 046

16,000 €

Mangalem 21 ofron parkim nëntokësor i cili përmbush nevojat e masterplanit. Çdo post ka hapësirën e tij të pavarur, dhe ka sipërfaqe optimale për hapësirën e planifikuar për parkim. Ambienti ofron sinjalistikën e nevojshme, ajrimin natyral dhe siguri maksimale.

Njësi: 
Parkim
Shkalla: 
17
Kati: 
1
Sip.: 
33.3m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2