Apartamenti 1724

76,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 103.8 m2, me orientim nga Veriu dhe Lindja dhe me pamje nga Mali i Dajtit. Hyrja e apartamentit të fton në një korridor të shkurtër, i cili krijon akses të menjëhershëm dhe një shpërndarje estetike në hapësirat rrethuese të tij. Në pjesën frontale të hyrjes ndodhet dhoma matrimoniale, e pajisur me një tualet privat në brendësi të saj.

Ndërsa në dy krahët e tjerë, përkatësisht në krahun e djathtë të hyrjes, ndodhet tualeti kryesor i apartamentit, dhe në krahun e majtë të fton këndi i gatimit dhe ai i ndejtjes, hapësira këto të pasura me ndriçim dhe ajër të pastër. Në të majtë të këndit të gatimit ndodhet dhoma e fëmijëve, e cila komunikon përmes një dritareje me llozhën. Gjithashtu apartamenti është i pajisur me një depo, pozicionuar në të djathtë të hyrjes.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
17
Kati: 
2
Orientimi: 
Veri
Lindje
Sip.: 
103.8m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2