Apartamenti 1725

47,000 €

Apartament 1+1 me sipërfaqe 63.7 m², me orientim nga Veriu dhe Lindja dhe pamje nga Mali i Dajtit. Në të djathtë të hyrjes ndodhet tualeti i bollshëm, ndërsa përgjatë saj vijon një korridor i gjatë në formë L-je, i cili komunikon lehtësisht me këndin e gatimit.

Përgjatë këtij të fundit vijojnë dy hapësira, përkatësisht ajo e ndejtjes dhe këndi i veçuar i ngrënies, i cili ndodhet pranë dritares së apartamentit, duke mundësuar ndriçim natyral dhe ajër të pastër në të gjithë hapësirën. Në të djathtë të kësaj hapësire gjatësore ndodhet dhoma matrimoniale, një hapësirë e bollshme e cila komunikon përmes dritares me llozhën e apartamentit.

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
17
Kati: 
2
Orientimi: 
Veri
Lindje
Sip.: 
63.7m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2