Apartamenti 1726

41,000 €

Apartament 1+1 me sipërfaqe 55.8 m², me orientim nga Lindja dhe pamje nga Mali i Dajtit. Në të majtë të hyrjes, ndodhet tualeti, i cili paraqitet në formën e një xhepi privat nga pjesa tjetër e hapësirës.

Apartamenti vijon me një organizim gjatësor, duke filluar nga hyrja, këndi i gatimit dhe i ngrënies dhe duke e përfunduar këtë linjë në hapësirën e ndejtjes, e cila ndriçohet dhe ventilohet plotësisht nga dritarja e apartamentit. Në të djathtë të kësaj linje gjatësore ndodhet dhoma matrimoniale, e cila komunikon me llozhën e apartamentit.

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
17
Kati: 
2
Orientimi: 
Lindje
Sip.: 
55.8m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2