Njësi Shërbimi 1731

47,000 €

Njësi shërbimi me sipërfaqe 38.7 m2. Dritaret e mëdha si dhe forma e pastër në plan, e bëjnë atë një njësi shumë të mirë. Tualeti është i pozicionuar në pjesën e majtë, fundore, duke e lënë pjesën tjetër të hapësirës totalisht në funksion të shërbimit.

Njësi: 
Njësi shërbimi
Shkalla: 
17
Kati: 
3
Orientimi: 
Jug
Sip.: 
40.1m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2