Apartamenti 1754

67,000 €

Apartament 2+1 me sipërfaqe 91.7 m2, me orientim nga Veriu dhe Lindja. Në pjesën frontale të hyrjes ndodhet tualeti kryesor i apartamentit, ndërsa përbri tij ndodhet dhoma matrimoniale, e pajisur me një tualet privat në brendësi të saj. Më pas, përmes një korridori të gjatë aksesohen ambientet e ditës, të cilat janë të pasura me dritare të mëdha dhe kanë komunikim me llozhën e apartamentit, duke marrë ndriçim dhe ajër të pastër. Në të djathtë të hapësirës së gatimit ndodhet dhoma e femijëve, e cila ka gjithashtu komunikim me llozhën e brendshme duke u ndriçuar dhe ventiluar më së miri.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
17
Kati: 
5
Orientimi: 
Lindje
Sip.: 
91.7m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2