Apartamenti 1765

59,000 €

Apartament 2+1 me sipërfaqe 80.7 m2, me orientim nga Jugu dhe Lindja. Në pjesën frontale të hyrjes, ndodhet dhoma e fëmijëve, ndërsa në të djathtë të hyrjes ndodhet dhoma matrimoniale. Të dy këta ambiente ndriçohen përmes dritareve të mëdha dhe jane të pasura me ajër të pastër. 

Më pas, përmes një korridori të shkurtër në të majtë, mund të aksesohen lehtësisht ambientet e tjera, përkatësisht tualeti, i cili ndodhet në pjesën e majtë të korridorit, si dhe ambientet e ditës në pjesën frontale të tij, të cilat kanë komunikim me llozhën e apartamentit.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
17
Kati: 
6
Orientimi: 
Jug
Lindje
Sip.: 
80.7m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2