Apartamenti 1831

78,000 €

Apartament 2+1 me sipërfaqe 106.6 m2, me orientim nga Veriu dhe Perëndimi. Hyrja e apartamentit të fton në zonën e ditës, e cila ka një sipërfaqe të bollshme, ndriçim e ventilim. Në të djathtë janë pozicionuar dhoma e fëmijëve dhe tualeti i apartamentit, ndërsa në të majtë është pozicionuar dhoma matrimoniale, e pajisur me një tualet privat në brendësi të saj dhe me komunikim me llozhën e apartamentit. 

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
18
Kati: 
3
Orientimi: 
Lindje
Sip.: 
106.6m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2