Apartamenti 1844

47,000 €

Apartament 1+1 me sipërfaqe 64.1 m2, me orientim nga Jugu dhe Lindja. Hyrja e apartamentit të fton në zonën e ditës, e cila është e pasur me ndriçim të bollshëm dhe ajër të pastër. Më pas vijojnë dy ambiente të tjera, përkatësisht tualeti në të djathtë, si dhe dhoma matrimoniale, e cila komunikon me llozhën e apartamentit.

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
18
Kati: 
4
Orientimi: 
Jug
Perëndim
Sip.: 
64.1m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2