Njësi Shërbimi 1916

126,000 €

Njësi shërbimi, me sipërfaqe 109.1m2, shumë e përshtatshme për të zhvilluar çdo lloj aktiviteti. Orientimi i saj i dyfishtë, dritaret e mëdha, afërsia që ka me rrugën unzaore, e bëjne atë një njësi të shkëlqyer, e cila përshkohet nga drita natyrale dhe ajri i pastër.

Tualeti është i vendosur në mes të gjatësisë së njësisë, në pjesën anësore, duke lënë pjesën tjetër të hapësirës të pacënuar nga ndërprerjet e çfarëdolloji, për ta bërë sa më funksionale dhe të pastër hapësiren e brendshme. Dera kryesore e njësisë ka akses në pedonalen e vogël që kalon përpara tij, duke i dhënë një vlerë të shtuar kësaj njësie.

Njësi: 
Njësi shërbimi
Shkalla: 
19
Kati: 
1
Orientimi: 
Lindje
Sip.: 
109.1m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2