Apartamenti 1942

68,000 €

Apartament 2+1 me sipërfaqe 91.9 m2, i orientuar në Lindje, me pamje nga Mali i Dajtit, dhe me fushëpamje të lirë, të papenguar nga ndërtime të tjera. Hyrja e apartamentit të fton në ambientin e mirëndriçuar të ditës. Në krahun e djathtë ndodhet dera e tualetit ndërsa në krahun tjetër, në pjesën anësore të hapësirës, është pozicionuar këndi i gatimit. Dhomat e gjumit kanë akses në ambientin e ditës dhe njëra prej tyre edhe në njërën llozhë gjithashtu.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
19
Kati: 
4
Orientimi: 
Veri
Lindje
Sip.: 
91.9m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2