Apartamenti 1955

75,000 €

Apartament 2+1 me sipërfaqe 102.7 m2. Apartamenti me orientim në Jug dhe Lindje ajroset dhe ndriçohet më së miri gjatë gjithë ditës dhe ka pamje nga oborret e brendshme të gjelbëruara të kompleksit. Hyrja e apartamentit të fton në një korridor, i cili bën shpërndarjen në dhomat e gjumit në njërën anë dhe në tualetin qendror në anën tjetër. 

Në fund të tij qëndron ambienti i ditës, i cili është i mirëndriçuar nga dy dritare të mëdha dhe një hapësirë gatimi të vendosur në një pjesë anësore disi të veçuar. Njëra nga dhomat e gjumit përmban edhe një tualet të dedikuar me dritare.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
19
Kati: 
5
Orientimi: 
Jug
Lindje
Sip.: 
102.4m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2