Apartamenti 1962

92,000 €

Apartament 3+1 me sipërfaqe të bollshme prej 125.8 m2. Apartamenti me orientim në Jug dhe Lindje ajroset dhe ndriçohet shumë mirë gjatë gjithë ditës dhe ka pamje në një nga oborret e brendshme të kompleksit. Hyrja e apartamentit të shoqëron përmes një korridori në ambientin e ditës, i cili është i mirëndriçuar dhe përbëhet nga zona e gatimit e shtirë në pjesën anësore të hapësirës.

Njëra nga dhomat e gjumit e aksesueshme prej aty, komunikon me llozhën e apartamentit. Ndërsa dy dhomat e tjera ndodhen në krahun tjetër, ku njëra prej tyre ka edhe një tualet të dedikuar. Apartamenti gjithashtu përbëhet edhe nga një lavanderi.

Njësi: 
Apartament 3+1
Shkalla: 
19
Kati: 
6
Orientimi: 
Jug
Lindje
Sip.: 
125.8m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2