Apartamenti 0234

86,000 €

Apartament 3+1 kompakt dhe i mirësistemuar me sipërfaqe prej 116.5 m2.

I organizuar për shfrytëzimin më efiçent të hapësirës, ky apartament siguron mjedisin e përshtatshëm për familjen tuaj të madhe. Ambienti i ditës me këndin e tij të ndejtjes, gatimit dhe ngënies është ambienti i parë që shfaqet pas hyrjes, dhe pikërisht rreth tij shpërndahen dhomat e gjumit. Dhoma matrimoniale perveç hapësirës tejet të bollshme ka dhe tualetin e saj me dritare.

Orientimi nga jugu dhe veriu siguron kushte shumë të mira ajrimi dhe ndriçim të bollshëm ambiental gjatë ditës.

Nga dritaret e mëdha dhe llozha e këndit të ndejtjes shpaloset pamja e hareshme e fasadave shumëngjyrëshe ndërthurur me piktoresken e kopshteve dhe shesheve të gjelbëruara.

Njësi: 
Apartament 3+1
Shkalla: 
2
Kati: 
3
Orientimi: 
Veri
Jug
Lindje
Perëndim
Sip.: 
116.5m2

Apartamenti 0234/1

24,000 €

 

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2