Apartamenti 2423

76,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe prej 103.5 m2. Apartamenti me orientim në Jug dhe Lindje ajroset dhe ndriçohet shumë mirë gjatë gjithë ditës dhe ka pamje nga rruga unazore dhe në një nga oborret e gjelbëruara të kompleksit. Hyrja e apartamentit të shoqëron përmes një korridori të ndriçuar me dritë natyrale në ambientin e ditës. Në apartament ndodhen dy tualete. Dhomat e gjumit lehtësisht të aksesueshme janë të mirëorganizuara dhe me plot dritë.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
24
Kati: 
2
Orientimi: 
Jug
Lindje
Sip.: 
103.6m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2