Apartamenti 2425

77,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe prej 104.9 m2. Apartamenti me orientim në Perëndim ajroset dhe ndriçohet shumë mirë gjatë gjithë ditës dhe ka pamje në një nga oborret e brendshme të kompleksit. Hyrja e apartamentit të shoqëron përmes një korridori duke siguruar privatësi në ambientin e mirëndriçuar të ditës. Ndërsa zona e gatimit shtrihet në formë xhepi në pjesën anësore të hapësirës.

Njëra nga dhomat e gjumit komunikon me llozhën. Apartamenti, gjithashtu përmban edhe një lavanderi dhe tualet që ndodhen në krah të hyrjes kryesore. Ky apartament ka në afërsi si opsion edhe një depo me sipërfaqe të bollshme prej 67.7 m2 mjaft funksionale, e pastër dhe e sigurtë, e cila mund të vihet në përdorim për arsye të ndryshme dhe magazinim.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
24
Kati: 
2
Orientimi: 
Perëndim
Sip.: 
104.9m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2