Bodrum 2424

33,000 €

Depo me sipërfaqe të bollshme prej 67.7 m2, e pozicionuar ne fund të korridorit, mjaft funksionale, e pastër dhe e sigurtë, e cila mund të vihet në përdorim për arsye të ndryshme dhe magazinim.

Njësi: 
Depo
Shkalla: 
24
Kati: 
2
Sip.: 
67.7m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2