Apartamenti 2432

70,000 €

Apartament 2+1 me sipërfaqe prej 94.6 m2. Apartamenti me orientim në veri dhe lindje ajroset dhe ndriçohet më së miri gjatë gjithë ditës dhe ka pamje të pandërprerë nga Mali i Dajtit. Hyrja e apartamentit të shoqëron përmes një korridori në ambientin e mirëndriçuar të ditës. Dhomat e gjumit lehtësisht të aksesueshme përgjatë korridorit janë të mirëorganizuara, dhe përballë tyre ndodhen respektivisht edhe dy tualetet.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
24
Kati: 
3
Orientimi: 
Veri
Perëndim
Sip.: 
94.6m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2