Apartamenti 0341

85,000 €

Apartament 3+1 kompakt dhe i mirësistemuar me sipërfaqe prej 116.4 m2. I organizuar për shfrytëzimin më efiçent të hapësirës, ky apartament siguron mjedisin e përshtatshëm për familjen tuaj të madhe. Ambienti i ditës me këndin e tij të ndejtjes, gatimit dhe ngënies është ambienti i parë që shfaqet pas hyrjes, dhe pikërisht rreth tij shpërndahen dhomat e gjumit.

Ajo matrimoniale përveç hapësirës tejet të bollshme ka dhe tualetin e saj me dritare. Orientimi nga jugu dhe veriu siguron kushte shumë të mira ajrimi dhe ndriçim të bollshëm ambiental gjatë ditës. Nga dritaret e mëdha dhe lozha e këndit të ndejtjes shpaloset pamja e hareshme e fasadave shumëngjyrëshe ndërthurur me piktoresken e kopshteve dhe shesheve të gjelbëruara.

Njësi: 
Apartament 3+1
Shkalla: 
3
Kati: 
4
Orientimi: 
Veri
Jug
Sip.: 
116.4m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2