Apartamenti 0532

73,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 101 m2. Hyrja e tij të fton në korridorin e apartamentit, përballë të cilit ndodhet dhoma matrimoniale me tualetin e saj. Në vazhdim, të pozicionuara njëra pas tjetrës edhe dhoma e fëmijëve dhe tualeti kryesor, për të përfunduar me ambientin e ditës dhe me llozhën e apartamentit. Sipërfaqja e bollshme, orientimi i dyfishtë dhe format e rregullta e bëjnë apartamentin një zgjedhje ideale për Ju.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
5
Kati: 
3
Orientimi: 
Veri
Lindje
Sip.: 
100.7m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2