Apartamenti 0537

74,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 101 m2, i orientuar në Perëndim dhe Veri. Në hyrje përvijohet një korridor linear, në të cilin renditen tualeti, dhoma matrimoniale, ajo e fëmijëve dhe duke përfunduar në ambientin e ditës me llozhën e apartamentit. Çarjet e shumta dhe orientimi i dyfishtë e ndriçojnë dhe ajërosin më së miri apartamentin. Dhoma matrimoniale ka në brendësi të saj një tualet të dytë duke lehtësuar dhe përmirësuar ndjeshëm jetesën në apartament.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
5
Kati: 
3
Orientimi: 
Veri
Perëndim
Sip.: 
100.5m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2